Na vele reizen over de wereld is Wereldbakker Wijnand sinds 1999 neergestreken in de kern van Laren. Wijnand en zijn collega’s staan voor pure producten die op een zo oorspronkelijk mogelijke manier worden gemaakt. Geen mixen, geen compounds maar alles zelf maken. Authentiek, ambachtelijk, zonder ellende én lekker. Dat is toch mooi!

   Meer info

   Wereldbakker Wijnand

   Huenderstraat 2
   7245 BJ Laren Gld

   T: 0573 401339
   E: info@wereldbakkerwijnand.nl

   Wereldbakker Wijnand en zijn collega verkopen de VanThuys pindakaas Zonder ellende in de winkel.

   Waar kan ik Wereldbakker Wijnand vinden? Klik!

   Als je Landwinkel De Winde zegt dan zeg je ook Mosterdmakerij De Braakhekke, Bloembinderij de Winde, Boerderij Camping Braakhekke en Rustpunt ‘t Uutblaoshuusken. Zoals je kan lezen zitten Janneke en Gerard niet bepaald stil. Op een steenworp van Harfsen hebben ze op hun boerderij echt een eigen plekje gemaakt. In hun Landwinkel worden naast eigen producten ook veel andere streekproducten verkocht.

   Meer info

   Landwinkel de Winde

   Braakhekkeweg 9
   7217 SK Harfsen

   T: 0573 431963
   E: info@camping-braakhekke.nl

   Bij Janneke en Gerard kan je de VanThuys pindakaas Zonder ellende en de pindakaas Van het huis kopen.

   Waar kan ik Landwinkel de Winde vinden? Klik!

   B&B Erve de Bongerd is gelegen in het landelijk gebied tussen de dorpen Laren, Almen en Harfsen. Corine en Henk hebben hier een klein paradijsje. Erve de Bongerd is een duurzaam vrijstaand gebouwd huisje met prachtig uitzicht op een kikkerpoel en weilanden. Uitermate geschikt dus voor natuur liefhebbers en rustzoekers.

   Meer info

   B&B Erve de Bongerd

   Harfsenseweg 4
   7245 PA Laren (Gld.)

   T: 06 4023 3606
   E: erve-bongerd@kpnmail.nl

   Als je gaat overnachten ontvang je bij je ontbijt een heerlijk potje VanThuys pindakaas Zonder ellende! Heerlijke start van de dag!

   Waar kan ik B&B Erve de Bongerd vinden? Klik!

   De VVV in Lochem is na die van Valkenburg de oudste van Nederland, tof hè! En wisten jullie dat de de VVV onlangs helemaal is omgebouwd tot een Inspiratiepunt? Meer informatie over de VVV in Lochem kan je vinden op hun website.

   Meer info

   VVV Lochem

   Markt 2
   7241 AA Lochem

   T: 0573 251898
   E: info@vvvlochem.nl

   Naast vele andere streekproducten staat de Pindakaas Zonder ellende en de Pindakaas Van het huis in de spotlight bij de VVV in Lochem.

   Waar kan ik VVV Lochem vinden? Klik!

   Wist je dat er een stukje Scandinavië in de Achterhoek is? Manon is van Oetdoor, dé Scandinavië Experience in de Achterhoek. Er is werkelijk van alles te doen, van overnachten tot workshops tot Wildernis Spa. Noem maar op. Goed bezig Manon!

   Meer info

   Oetdoor Scandinavië Experience in de Achterhoek

   Bolksbeekweg 7
   7241 PH Lochem

   T: 06 5730 5843
   E: info@oetdoor.nl

   Bij Oetdoor staat de Pindakaas Zonder ellende in de vitrine. Daarnaast kan je ontbijtje bestellen, en bij dat ontbijtje zit een lekker potje VanThuys pindakaas.

   Waar kan ik Oetdoor vinden? Klik!

   Mart en Koen zijn eigenaar van Noaberschappen. Zij bieden de Noaberbox aan, een volledig zelf samen te stellen pakket van producten van lokale Achterhoekse bedrijven. Mooi hè!

   Meer info

   Noaberschappen

   T: 06-15295581 – Mart
   T: 06-50844783 – Koen
   E: info@noaberschappen.nl

   Welke VanThuys pindakaas kan je aan de Noaberbox toevoegen? Dat is de pindakaas Zonder ellende!

   Sinds 1955 kan je bij Holland Geschenkpakket terecht voor unieke Nederlandse geschenken en souvenirs. Ze verzenden nationaal én wereldwijd, en hebben een winkel in Geesteren. Geesteren Gelderland voor de oplettende lezer, om de hoek dus.

   Meer info

   Holland Geschenkpakket
   Molenweg 4
   7274 AA Geesteren Gld.

   T: 0545 761083
   E: info@hollandgeschenkpakket.nl

   Je kan hier een pot pindakaas Zonder ellende uit het schap halen maar je kan er ook één (of meerdere natuurlijk) bestellen via de webshop.

   Waar kan ik Holland Geschenkpakket vinden? Klik!

   Wil jij graag jouw woning tijdelijk verhuren als een short stay in Rotterdam? En wil je dit graag doen, zonder dat je daar zelf al te veel moeite voor hoeft te doen? Michiel en zijn collega’s helpen je. Mooi werk!

   Meer info

   Rotterdam Host BnB

   T: 010 5036594
   E: info@rotterdamhostbnb.nl

   Het is mogelijk gebruik te maken van een ontbijtservice. En je raad het al, in het ontbijtje zit een heerlijk potje VanThuys pindakaas Zonder ellende.