Ook verkooppunt worden?

   VanThuys pindakaas op de plank in jouw mooie winkel? Of koken met VanThuys in dat geweldige restaurant van jou? Misschien wil je wel pindakaas zonder ellende in een fijn pakket of bij het ontbijt in jouw hotel of B&B...Dat kan! Neem contact op met Chef Zakelijk voor alle mogelijkheden.

   #samensterker

   Klik

   Na vele reizen over de wereld is Wereldbakker Wijnand sinds 1999 neergestreken in de kern van Laren. Wijnand en zijn collega’s staan voor pure producten die op een zo oorspronkelijk mogelijke manier worden gemaakt. Geen mixen, geen compounds maar alles zelf maken. Authentiek, ambachtelijk, zonder ellende én lekker. Dat is toch mooi!

   Meer info

   Wereldbakker Wijnand

   Huenderstraat 2
   7245 BJ Laren Gld

   T: 0573 401339
   E: info@wereldbakkerwijnand.nl

   Wereldbakker Wijnand en zijn collega verkopen de VanThuys pindakaas Zonder ellende in de winkel.

   Waar kan ik Wereldbakker Wijnand vinden? Klik!

   Floris Dinkelman, beest van beroep. En trainer, beweegcoach en eigenaar van Flofit; hét epicentrum van sport en bewegen in de kleine kerk in Barchem. Vet hé! Floris en zijn team van trainers en coaches helpen je lekker te bewegen en leren je nieuwe skills. Individueel trainen of juist in een groep? Ook dat is geen probleem bij Flofit. #BeFitBeFloFit

   Meer info

   Flofit | Your movement coach

   Beukenlaan 20
   7244 BB Barchem

   T: 06 1362 5892
   E: floris@flofit.nl

   Op de plank (of eigenlijk, op de kist) bij Floris en zijn team: VanThuys pindakaas Zonder ellende, Korreltje zout en Van het huis.

   Waar kan ik Flofit vinden? Klik!

   Chef is helemaal van de kaart want zijn pindakaas staat op de kaart bij Bij de Buurman in Lochem. Liselotte en Ron, dochter en vader, hebben een gedeelde liefde en passie voor lekker eten, mooie wijnen en heerlijke biertjes. Ze zijn hun droom aan het najagen en onlangs het horeca-avontuur aangegaan door te starten met Bij de Buurman. Hoe tof is dat? #mooiwerk

   Meer info

   Bij de Buurman

   Oosterwal 24
   7241 AR Lochem

   T: 057 378 5287
   E: info@bijdebuurmanlochem.nl

   Liselotte en Ron serveren naast diverse andere heerlijke gerechten een heerlijk “bammetje pindakaas” voor jou!

   Waar kan ik Bij de Buurman vinden? Klik!

   In Rossum, dichtbij Zaltbommel, heet familie De Groot je van harte welkom op Boerderij Zonneveld. Een heel mooi plekje waar je kan genieten, uitrusten en waar je het boerenleven kan ervaren. Ook met je team, familie of bedrijf. Voldoende te doen op de mooie boerderij en in de directe omgeving. Puur genieten bij Boerderij Zonneveld, mooi werk!

   Meer info

   Boerderij Zonneveld

   Veilingweg 1
   5328 JB Rossum

   T: 041 851 4253
   E: info@boerderijzonneveld.nl

   In de boerderijwinkel van Linda kan je de: VanThuys pindakaas Zonder ellende, Korreltje zout en Van het huis vinden.

   Waar kan ik Boerderij Zonneveld vinden? Klik!

   Je kan er heerlijke koffie met een verhaal drinken. Je kan er boeken lezen en kopen. Je kan er mooie lokale producten en cadeau’s kopen. Je kan er inspiratie opdoen. Je kan er tosti’s eten. En dat allemaal om de hoek in Winterswijk.

   Meer info

   Kalimi’s Meet & (R)eat

   Ratumsestraat 7-9
   Winterswijk

   T: 0543 745003
   E: info@kalimis.nl

   Tussen alle andere mooie producten kan je bij Kalimi’s de pindakaas Zonder ellende vinden.

   Waar kan ik Kalimi’s vinden? Klik!

   ‘T Hedevelds Bio Ei, het(Bio)logische eitje uit de buurt uit de Eitomatiek! Naast deze lekkere eitjes verkoopt Rian vanuit haar boerderijwinkel op Erve Daggel in Hertme allerlei lekkere lokale producten. Mooi verhaal hè!

   Meer info

   “t Hedevelds Bio Ei

   Lodiek Landen 2
   7262 NH Hertme

   E: info@hedeveldsbio-ei.nl

   In de supermooie boerderijwinkel staan potten Zonder ellende en Van het huis pindakaas op de plank!

   Waar kan ik ’t Hedevelds Bio Ei vinden? Klik!

   Weet je waar Annemiek van B&B De Brenschutte goed in is? Ons laten genieten en onthaasten te midden van het prachtige groen van de Achterhoek. Slapen in De Boskamer of het Bloemenhuisje… Heerlijk! Bij De Brenschutte geniet je van de natuur in alle vier de seizoenen, mooi werk.

   Meer info

   B&B De Brenschutte

   Brenschutte 7
   7245 ND Laren (Gld.)

   T: 06 8353 2470
   E: post@brenschutte.nl

   Na een heerlijke nacht kan je bij het ontbijt genieten van VanThuys pindakaas Zonder ellende! Ook kan je de Zonder Ellende, Van het huis en Korreltje zout kopen bij De Brenschutte.

   Waar kan ik B&B De Brenschutte vinden? Klik!

   Aan de voet van de Lochemse berg, precies tussen Lochem en Barchem in, staat Hotel De Lochemse Berg. Een verschrikkelijk mooie plek, en dat zijn Caroline en Peter helemaal met me eens. Sinds 2014 is het hun “huis”. Een huis dat een hotel is, maar het gevoel geeft van een gemoedelijk Bed & Breakfast.

   Meer info

   Hotel De Lochemse Berg

   Lochemseweg 42
   7244 RS, Barchem

   T: 0573 251377
   E: info@delochemseberg.nl

   Eenmaal uitgeslapen kan je aan het ontbijtbuffet genieten aan allerlei lekkers. Onder andere kan je je bammetje besmeren met VanThuys pindakaas Zonder ellende, Van het huis en Korreltje zout.

   Waar kan ik Hotel De Lochemse Berg vinden? Klik!

   “Je moet eens weten hoeveel mooie en lekkere producten er worden gemaakt, vaak letterlijk om de hoek”, hoor ik Stefan zeggen. Met Puur en Heerlijk wil hij deze producten onder de aandacht brengen en dat doet hij met een webshop. Daarnaast heeft hij bij een flink aantal lokale supermarkten “zijn” producten op de plank staan. Mooi is dat hè!

   Meer info

   Puur en Heerlijk streekproducten

   Boedelhofweg 55
   7211 BP Eefde

   E: info@puurenheerlijk.com

   Je kan de VanThuys pindakaas Zonder ellende en de Van het huis vinden in de webshop van Puur en Heerlijk. Daarnaast zet Stefan de pindakazen op de plank in verschillende lokale supermarkten.

   Waar kan ik Puur en Heerlijk vinden? Klik!

   In Vriezenveen heb je boerderijen. En in Vriezenveen heb je Boer’nwinkel De Hulleboer. Miranda en haar man Gerald verkopen hier hun eigen (h)eerlijke rosé kalfsvlees en kip. Maar ze verkopen in hun winkel ook allerlei andere mooie ambachtelijke producten. Ik zeg: vind ik leuk!

   Meer info

   Boer’nwinkel De Hulleboer

   Westerweilandweg 17
   7671 GG Vriezenveen

   E: dehulleboer@gmail.com

   Miranda heeft de pindakaas Zonder ellende op het schap van haar Boer’nwinkel gezet. Lekker man!

   Waar kan ik Boer’nwinkel De Hulleboer vinden? Klik!

   Carla maakt plantaardige kaas onder de naam Vegan Caes. Kaas gemaakt van van bijvoorbeeld cashewnoten, rijst of linzen. Harde kaas, roomkaas en zelfs kaasfondue. En dat allemaal veganistisch en om de hoek in Zutphen. Erg lekker kan ik je zeggen! Maar dat zou je zelf eens moeten proeven:

   Meer info

   Vegan Caes

   Vispoortplein 16
   7201 ET Zutphen

   E: info@vegancaes.nl

   Naast allerlei plantaardige eigen kazen verkoopt Carla de VanThuys pindakaas Zonder ellende.

   Waar kan ik Vegan Caes vinden? Klik!

   Als je Landwinkel De Winde zegt dan zeg je ook Mosterdmakerij De Braakhekke, Bloembinderij de Winde, Boerderij Camping Braakhekke en Rustpunt ‘t Uutblaoshuusken. Zoals je kan lezen zitten Janneke en Gerard niet bepaald stil. Op een steenworp van Harfsen hebben ze op hun boerderij echt een eigen plekje gemaakt. In hun Landwinkel worden naast eigen producten ook veel andere streekproducten verkocht.

   Meer info

   Landwinkel de Winde

   Braakhekkeweg 9
   7217 SK Harfsen

   T: 0573 431963
   E: info@camping-braakhekke.nl

   Bij Janneke en Gerard kan je de VanThuys pindakaas Zonder ellende en de pindakaas Van het huis kopen.

   Waar kan ik Landwinkel de Winde vinden? Klik!

   B&B Erve de Bongerd is gelegen in het landelijk gebied tussen de dorpen Laren, Almen en Harfsen. Corine en Henk hebben hier een klein paradijsje. Erve de Bongerd is een duurzaam vrijstaand gebouwd huisje met prachtig uitzicht op een kikkerpoel en weilanden. Uitermate geschikt dus voor natuur liefhebbers en rustzoekers.

   Meer info

   B&B Erve de Bongerd

   Harfsenseweg 4
   7245 PA Laren (Gld.)

   T: 06 4023 3606
   E: erve-bongerd@kpnmail.nl

   Als je gaat overnachten ontvang je bij je ontbijt een heerlijk potje VanThuys pindakaas Zonder ellende! Heerlijke start van de dag!

   Waar kan ik B&B Erve de Bongerd vinden? Klik!

   De VVV in Lochem is na die van Valkenburg de oudste van Nederland, tof hè! En wisten jullie dat de de VVV onlangs helemaal is omgebouwd tot een Inspiratiepunt? Meer informatie over de VVV in Lochem kan je vinden op hun website.

   Meer info

   VVV Lochem

   Markt 2
   7241 AA Lochem

   T: 0573 251898
   E: info@vvvlochem.nl

   Naast vele andere streekproducten staat de Pindakaas Zonder ellende en de Pindakaas Van het huis in de spotlight bij de VVV in Lochem.

   Waar kan ik VVV Lochem vinden? Klik!

   Wist je dat er een stukje Scandinavië in de Achterhoek is? Manon is van Oetdoor, dé Scandinavië Experience in de Achterhoek. Er is werkelijk van alles te doen, van overnachten tot workshops tot Wildernis Spa. Noem maar op. Goed bezig Manon!

   Meer info

   Oetdoor Scandinavië Experience in de Achterhoek

   Bolksbeekweg 7
   7241 PH Lochem

   T: 06 5730 5843
   E: info@oetdoor.nl

   Bij Oetdoor staat de Pindakaas Zonder ellende in de vitrine. Daarnaast kan je ontbijtje bestellen, en bij dat ontbijtje zit een lekker potje VanThuys pindakaas.

   Waar kan ik Oetdoor vinden? Klik!

   Mart en Koen zijn eigenaar van Noaberschappen. Zij bieden de Noaberbox aan, een volledig zelf samen te stellen pakket van producten van lokale Achterhoekse bedrijven. Mooi hè!

   Meer info

   Noaberschappen

   T: 06-15295581 – Mart
   T: 06-50844783 – Koen
   E: info@noaberschappen.nl

   Welke VanThuys pindakaas kan je aan de Noaberbox toevoegen? Dat is de pindakaas Zonder ellende!

   Sinds 1955 kan je bij Holland Geschenkpakket terecht voor unieke Nederlandse geschenken en souvenirs. Ze verzenden nationaal én wereldwijd, en hebben een winkel in Geesteren. Geesteren Gelderland voor de oplettende lezer, om de hoek dus.

   Meer info

   Holland Geschenkpakket
   Molenweg 4
   7274 AA Geesteren Gld.

   T: 0545 761083
   E: info@hollandgeschenkpakket.nl

   Je kan hier een pot pindakaas Zonder ellende uit het schap halen maar je kan er ook één (of meerdere natuurlijk) bestellen via de webshop.

   Waar kan ik Holland Geschenkpakket vinden? Klik!

   Wil jij graag jouw woning tijdelijk verhuren als een short stay in Rotterdam? En wil je dit graag doen, zonder dat je daar zelf al te veel moeite voor hoeft te doen? Michiel en zijn collega’s helpen je. Mooi werk!

   Meer info

   Rotterdam Host BnB

   T: 010 5036594
   E: info@rotterdamhostbnb.nl

   Het is mogelijk gebruik te maken van een ontbijtservice. En je raad het al, in het ontbijtje zit een heerlijk potje VanThuys pindakaas Zonder ellende.