Bestel jouw favoriete handgemaakte pindakaas

#pindakaas #zonderellende

Zakelijk bestellen?

Dat kan! Neem contact op met Chef Zakelijk voor alle mogelijkheden.

#samensterker

Klik

Fijnproevers aan het woord…

#ongezoutenmening

“De droog geroosterde noten zijn goed te proeven en daardoor is deze pindakaas echt iets anders dan andere pindakazen. Heerlijk!”

Laura
“Vol van smaak, lekkere nasmaak, goede samenstelling van kruiden, het engeltje op de tong is van toepassing”
Ria

“Heerlijke pindakaas👌🏻”

Michel
“Goede start van de dag voor ons! Lekker, gezond en je proeft dat het puur is”
Irma
“De VanThuys pindakaas is eerlijk lekker. Genieten met een G, zonder E(llende) nummers.”
Rudolf

“Oefffff… Ik heb er een verslaving bij! Dit is echt verreweg de lekkerste pindakaas die ik geproefd heb!! Zonder ellende maar wél met nootjes… Heerlijk!! En gelukkig een heeeule grote pot aangeschaft😄😄😄”

Jerusa
“Heb de potjes ontvangen, wat een verrassing, superlekkere pindakaas in een boordevol potje. De pittige heeft mijn man ingepikt, kortom: allebei meer dan tevreden!”
Paula
“Ieder huishouden zou tenminste een pot VanThuys pindakaas op voorraad moeten hebben.”
Willy

“Een dag zonder pindakaas is een dag niet geleefd. En wat voor een pindakaas: smeuïg en heerlijk van smaak. Je proeft echt dat er kwaliteitspinda’s gebruikt zijn en dat de pindakazen met veel aandacht gemaakt worden. Ik wil niet meer anders.”

Renske

“Het is jammer dat we in Zuid-Holland wonen want de bij jou opgehaalde pindakaas Van het huis en pindakaas Zonder ellende met stukjes pinda zijn te lekker om te bewaren voor speciale gelegenheden.”

Patricia

“Ik heb veel pindakaas geproefd in mijn leven maar de pindakaas ‘Van het huis’ is echt uniek! Pindakaas zoals hij hoort te zijn. Terug naar de basis, pure, warme smaken! Ik ben fan!”

Marloes

“Jojo Chef. Net de pot opgehaald.. smaakt echt heerlijk man, echt super! Als de pot leeg is meld ik me weer 😬👍🏻👊🏻 Het hele gezin zit te smullen 👌🏻”

Jelle

“Na de eerste hap zijn we om. Dit is lekkerder dan de pindakaas die we nu hebben staan. Lekker smeuïg en de grove stukjes pinda er in zijn top! Een zeer goede, pure pindakaas dus, wij missen niks aan smaak”

Anjo en Rik

“Pindakaas gemaakt met zoveel liefde en aandacht. Een pindakaas met een verhaal. Daar kan ik alleen maar heel erg blij van worden.”

René
“Vanmiddag gelijk een boterham mee uitgeprobeerd. Smaakt erg goed, ruikt ook lekker.”
Jurri

“Wat een (h)eerlijke pindakaas. Echte smaaksensatie.”

Natasha

“Ik ben fan! Structuur, smaak, ik vind ‘m erg lekker. Besmeer er met plezier mijn dagelijkse ‘boterham met pindakaas’ mee.”

Jordi

Sociaal

#digitaleverhalen