window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-180122328-1');
Contact2021-09-02T09:12:42+00:00

Hé hallo!

VanThuys pindakaas
E-MAIL info@vanthuys.nl | WHATSAPP: 085 06 05 757

KVK 80687180 | BTW NL003474683B47

Vraagje…

Wanneer is mijn pot pindakaas klaar?2021-01-02T17:45:22+00:00

Nadat jij jouw pot pindakaas hebt besteld gaat Chef pindakaas aan de slag, elke bestelde pot pindakaas wordt met de hand gemaakt. Er is geen voorraad want ik wil een zo vers mogelijke pindakaas aanbieden, wel zo lekker. Om de kwaliteit te kunnen bewaren en bewaken is de productietijd (onder normale omstandigheden) voor een bestelling 5 werkdagen nadat de betaling is ontvangen.

Bezorging met de Potbode is mogelijk, binnen Lochem gratis, rondom (20km) Lochem kost dat €2,95 en daarbuiten €6,95. Binnen en rondom Lochem stapt de Potbode op de dinsdagavond op de fiets, of start hij de benenwagen. Afhalen kan op dinsdag- en donderdagavond tussen 19:00 en 20:00 uur, volledig gratis.  In overleg met de chef is een andere tijd ook mogelijk.

Vragen? Neem gerust contact op!

Hey Chef! Welke pinda gebruik jij eigenlijk in die pindakaas van je?2020-12-24T17:45:50+00:00

Goede vraag! De ene pinda is namelijk de andere niet 🙂

Ik heb er daarom een stukje over geschreven, klik hier om te lezen waarom ik kies voor de Argentijnse Runner pinda.

Mijn pot is leeg… kan ik hem weer inleveren??2021-04-29T12:39:53+00:00

Een lege pot is goed te gebruiken om bijvoorbeeld schroeven, spijkers en moeren in te bewaren. Sommige gebruiken een lege pot als frisdrankglas. Je kan een pot ook in de glasbak gooien… maar als je toch naar de glasbak moet mag je hem ook inleveren bij Chef pindakaas. Neem hem mee bij het afhalen van je nieuwe bestelling of geef de pot mee aan de Potbode. En het mooiste is, je hoeft de pot niet eens af te wassen! #recyclen

Ik wil graag samenwerken of verkooppunt worden, kan dat?2021-01-02T17:29:02+00:00

Natuurlijk! Samen sterker door samen te werken. En wie wil er nou niet een lekkere handgemaakte pindakaas zonder ellende verkopen 😉

Chef pindakaas is ook Chef zakelijk, stuur me een e-mail (liefst met je telefoonnummer) voor de mogelijkheden.

Kan ik mijn pot pindakaas ruilen?2020-11-24T10:11:08+00:00

Nee, dat kan niet. Het is na levering namelijk onmogelijk voor mij om vast te stellen dat jij als koper op een hygiënische manier met de pindakaas bent omgegaan. Maar in het geval je iets verkeerds hebt besteld, hebt ontvangen of ontevreden bent over de pindakaas is er altijd een oplossing mogelijk. Bel dan met Chef pindakaas (06 43 02 9519) of stuur me een e-mail, dan komt het helemaal goed.

#gelukkigeklantenzijndebesteklanten

Die pindakaas zonder ellende, bezorg je die ook?2021-10-19T11:28:04+00:00

Zeker! En nu wil je waarschijnlijk ook weten of daar kosten aan verbonden zijn. Logisch!

Dat ligt er helemaal aan waar je woont en wat je wil. Als je binnen de stad Lochem woont betaal je geen bezorgkosten. Dan stapt de Potbode op de fiets of start hij de benenwagen om de bestelling te bezorgen. Als je net (lees: binnen een straal van 20 kilometer) buiten Lochem woont stapt de Potbode op de brommer, of in de auto, en kost de bezorging €2,95. Woon je nog iets verder weg maakt de Potbode er een pakket van. Het kost €6,50 om dat pakket te bezorgen.

Het is ook mogelijk de pindakaas af te halen. Daar zijn geen kosten aan verbonden en met een beetje mazzel krijg je er nog een gratis praatje met Chef pindakaas bij, als hij niet druk is met het maken van pindakazen dan! Afhalen kan op verschillende punten, tijdens het bestellen kan je kiezen op welk afhaalpunt jij jouw bestelling af wil halen.

Heeft VanThuys een klachtenafdeling?2021-01-02T17:28:00+00:00

Klachten zijn er om opgelost te worden. Ik wil natuurlijk alleen maar tevreden en blije klanten bij VanThuys, en dat meen ik oprecht. Heb je een klacht? Dat vind ik erg vervelend, stuur me een e-mail (liefst met je telefoonnummer) zodat ik een oplossing kan bieden. Dank je wel alvast!

Meer vragen?

Stuur Chef een bericht…

Heb je vragen, tips, op- of aanmerkingen of wil je gewoon kennis maken? Dat kan! Of heb je een klacht? Dat kan ook! Als je onderstaand formulier invult ontvang je snel een reactie.

Privacy *
Chef pindakaas heeft je bericht ontvangen en neemt zo snel mogelijk contact op!
Oei, je bericht is niet verzonden! Zou je het nogmaals willen proberen?

Fijnproevers aan het woord…

#ongezoutenmening

“Goede start van de dag voor ons! Lekker, gezond en je proeft dat het puur is”
Irma

“Na de eerste hap zijn we om. Dit is lekkerder dan de pindakaas die we nu hebben staan. Lekker smeuïg en de grove stukjes pinda er in zijn top! Een zeer goede, pure pindakaas dus, wij missen niks aan smaak”

Anjo en Rik

“De droog geroosterde noten zijn goed te proeven en daardoor is deze pindakaas echt iets anders dan andere pindakazen. Heerlijk!”

Laura

“Het is jammer dat we in Zuid-Holland wonen want de bij jou opgehaalde pindakaas Van het huis en pindakaas Zonder ellende met stukjes pinda zijn te lekker om te bewaren voor speciale gelegenheden.”

Patricia
“Ieder huishouden zou tenminste een pot VanThuys pindakaas op voorraad moeten hebben.”
Willy

“Oefffff… Ik heb er een verslaving bij! Dit is echt verreweg de lekkerste pindakaas die ik geproefd heb!! Zonder ellende maar wél met nootjes… Heerlijk!! En gelukkig een heeeule grote pot aangeschaft😄😄😄”

Jerusa

“Wat een (h)eerlijke pindakaas. Echte smaaksensatie.”

Natasha
“Vanmiddag gelijk een boterham mee uitgeprobeerd. Smaakt erg goed, ruikt ook lekker.”
Jurri

“Ik ben fan! Structuur, smaak, ik vind ‘m erg lekker. Besmeer er met plezier mijn dagelijkse ‘boterham met pindakaas’ mee.”

Jordi

“Heerlijke pindakaas👌🏻”

Michel

“Jojo Chef. Net de pot opgehaald.. smaakt echt heerlijk man, echt super! Als de pot leeg is meld ik me weer 😬👍🏻👊🏻 Het hele gezin zit te smullen 👌🏻”

Jelle

“Pindakaas gemaakt met zoveel liefde en aandacht. Een pindakaas met een verhaal. Daar kan ik alleen maar heel erg blij van worden.”

René
“Heb de potjes ontvangen, wat een verrassing, superlekkere pindakaas in een boordevol potje. De pittige heeft mijn man ingepikt, kortom: allebei meer dan tevreden!”
Paula
“De VanThuys pindakaas is eerlijk lekker. Genieten met een G, zonder E(llende) nummers.”
Rudolf
“Vol van smaak, lekkere nasmaak, goede samenstelling van kruiden, het engeltje op de tong is van toepassing”
Ria

“Een dag zonder pindakaas is een dag niet geleefd. En wat voor een pindakaas: smeuïg en heerlijk van smaak. Je proeft echt dat er kwaliteitspinda’s gebruikt zijn en dat de pindakazen met veel aandacht gemaakt worden. Ik wil niet meer anders.”

Renske

“Ik heb veel pindakaas geproefd in mijn leven maar de pindakaas ‘Van het huis’ is echt uniek! Pindakaas zoals hij hoort te zijn. Terug naar de basis, pure, warme smaken! Ik ben fan!”

Marloes

Sociaal

#digitaleverhalen

Titel