Uit de hand lopende hobby

#pindakaas #uitdehandgelopenhobby #tof

GESCHREVEN DOOR:

Boy

LEESTIJD:

Ongeveer 5 minuten

GEPLAATST OP:

20 oktober 2020

Ik vind het leuk om pindakazen te maken. Pindakaas, alleen van pinda’s. Soms met een smaakje, soms met stukjes, maar altijd alleen van pinda’s. Ja oké, en kruiden dan natuurlijk. Zonder kruiden geen smaakjes…

Maar wél zonder ellende. Zonder palmolie, geen andere toegevoegde olie, zonder toegevoegde suikers. Geen stabilisatoren, conserveringsmiddelen of ingrediënten die je niet uit kunt spreken. Geen ellende dus. Gewoon lekkere en écht handgemaakte pindakaas.

Een van de eigenschappen van een hobby is dat die vaak voortkomt uit een passie. Check! (lees: gezonde, actieve en duurzame levensstijl) (Lees: pindakaas) Een andere eigenschap is dat hobby’s uit de hand kunnen lopen. En zo ook die van mij.

Je kent het wel. Eerst een potje voor eigen gebruik, dan een potje voor moeders. Ook zo’n pindakaas fan. Dan van één naar meerdere potjes, smaakjes maken en steeds meer “bestellingen”.

Kortom, de hobby loopt uit de hand en ik vind dat supertof. Zelfs zo tof dat ik gestart ben met VanThuys. Handgemaakte pindakaas van pinda’s, zonder ellende. Goed bedacht door de afdeling marketing hè!