Samen Sterker: Puur en Heerlijk

#samenwerken #samensterker #passie #aandacht

GESCHREVEN DOOR:

Boy

LEESTIJD:

Ongeveer 2 minuten

GEPLAATST OP:

22 april 2021

Ik hou van producten die met aandacht en ambachtelijk worden gemaakt, het liefst uit de streek. Stefan ook, blijkt als we bij hem aan de eettafel praten over Puur en Heerlijk. “Je moet eens weten hoeveel mooie producten er worden gemaakt vaak letterlijk om de hoek”, hoor ik Stefan zeggen. Met Puur en Heerlijk wil hij deze producten onder de aandacht brengen en dat doet hij met een webshop. Daarnaast heeft hij bij een flink aantal lokale supermarkten “zijn” producten op de plank staan. Mooi is dat hè! Zelf maakt hij ook nog eens cadeau- en geschenkpakketten. Dat onder de aandacht brengen, dat lukt volgens mij wel aardig!

Ik ben dan ook zeer blij dat ik als VanThuys mij vanaf heden leverancier van Puur en Heerlijk mag noemen! Ja, echt waar! De pindakaas Zonder ellende en Van het huis zijn via de webshop te bestellen en binnenkort in de supermarkt te vinden.

Nieuwsgierig geworden naar Puur en Heerlijk? Een kijkje nemen kan: https://puurenheerlijk.com/

#trotsechef #samensterker #kooplokaal #uitdestreek #ambachtelijk