Samen sterker: Holland Geschenkpakket

#samenwerken #samensterker #passie #aandacht

GESCHREVEN DOOR:

Boy

LEESTIJD:

Ongeveer 5 minuten

GEPLAATST OP:

19 januari 2021

Nieuws van het pindakaasfront. Vanthuys pindakaas gaat samenwerken met Holland Geschenkpakket. Hoe tof is dat!

Sinds 1955 kan je bij Holland Geschenkpakket terecht voor unieke Nederlandse geschenken en souvenirs. Ze verzenden nationaal én wereldwijd, en hebben een winkel in Geesteren. Geesteren Gelderland voor de oplettende lezer, om de hoek dus.

Marjolein Beskers, de eigenaresse van Holland Geschenkpakket is stappen aan het maken in een nieuwe markt. “Wij willen geschenkpakketten maken die een echte beleving bieden. De Unboxing Experience noemen wij dat. Pakketten met mooie, duurzame en waar het kan lokale producten die met aandacht worden gemaakt en een beleving bieden.” aldus Marjolein zelf.

Of ik met haar samen zou willen werken? Je kan het antwoord wel raden natuurlijk!

En weet je wat ook heel tof is? Mijn pindakaas staat vanaf deze week in de webshop en, als Corona het weer toe laat, ook op de plank bij Holland Geschenkpakket. Dus naast dat mijn pindakaas in mooie duurzame geschenkpakketten komt mag ik Holland Geschenkpakket ook als officieel verkooppunt presenteren.

Meer weten over Holland Geschenkpakket? Of zelf een pakket samenstellen met “The Unboxing Experience”? Neem dan eens een kijkje op: www.hollandgeschenkpakket.nl