Samen Sterker: B&B Erve de Bongerd

#samenwerken #samensterker #passie #aandacht

GESCHREVEN DOOR:

Boy

LEESTIJD:

Ongeveer 2 minuten

GEPLAATST OP:

5 april 2021

De fietstassen van mijn stalen ros zijn gevuld met een flinke lading Mini’s. Ik passeer het bordje Lochem met een dikke rode streep er doorheen en fiets langs het Twentekanaal door de binnenlanden van Laren naar de Harfsenseweg. Hé, een zwart bordje met B&B Erve de Bongerd. Rechtsaf dus! Ik zet mijn fiets in het fietsenrek, loop richting de boerderij en wordt welkom geheten door Henk, die speciaal voor mij even de motorzaag uit zet. En door Willem, de bruine en zeer enthousiaste labrador. Even later komt ook Corine naar buiten. Hey Chef pindakaas! Leuk, welkom bij onze B&B!

Of ik de B&B eerst even wil bekijken… Ja natuurlijk! En wat een pareltje daar in de binnenlanden van Laren! En wist je dat de B&B duurzaam is gebouwd met zoveel mogelijk lokale materialen en door lokale vakmensen?

Geloof je me niet? www.ervedebongerd-laren.nl

Een warm welkom, heerlijke plek, supermooie B&B en een lekker ontbijtje (met een Mini Zonder ellende). Wat wil een mens nog meer…

#trotsechef #samensterker #genieten #lokaal