Radiostilte

#pindakaas #radiostilte #roerigetijden #mooiman #lekkerdruk

GESCHREVEN DOOR:

Boy

LEESTIJD:

Ongeveer 2 minuten

GEPLAATST OP:

2 april 2021

Hey Chef, ik hoor al een tijdje niets meer van je! Klopt helemaal maar wees niet bang… Ik én VanThuys bestaan nog, en hoe!

Zoals jullie weten uit mijn vorige bericht ben ik op zoek naar ander werk. Inmiddels heb ik al mooie gesprekken gevoerd en ik hoop dan ook binnenkort een mooie en leuke nieuwe plek te vinden. Mocht je nog wat weten…tips zijn van harte welkom.

Daarnaast ben ik natuurlijk nog “gewoon” werkzaam voor Aias waar we de afgelopen week de nieuwe huisstijl en website hebben gelanceerd. Supervet! En dan ook nog stappen maken met VanThuys, lekker druk dus! Resultaat drukte = radiostilte op LinkedIn.

Daar komt nu verandering in, hou je vast :)

Want er is best wel wat ontwikkeling de afgelopen tijd bij VanThuys! Wat dan? Nou komt ie, in willekeurige volgorde:

Een mooi stijgend aantal bestellingen per week, nieuwe samenwerkingen met andere passievolle ondernemers, de “Lekker hangen” en Pindakaasdag acties, nieuwe etiketten, nieuwe verkooppunten, nieuwe pindakaasmachine en dan vergeet ik vast ook nog wel wat.

Trouwens, ik deel nog wel eens wat via Instagram (en Facebook). Mocht je het interessant vinden: https:www.instagram.com/vanthuyspindakaas

Zo, einde radiostilte…