Laatst bijgewerkt: 6 januari 2022

Rechten

Er kunnen geen rechten ontleend worden aan de inhoud van vanthuys.nl. VanThuys is niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade als gevolg van het gebruik van vanthuys.nl of de informatie op vanthuys.nl.

Reviews en blogberichten

Op vanthuys.nl lees je regelmatig reviews en blogberichten. Ik beschrijf mijn eerlijke mening in reviews en blogberichten. Deze mening kan kritisch zijn maar het is nooit de bedoeling schade in welke vorm dan ook aan te richten. De reviews en blogs worden louter geschreven uit mijn passie voor voeding en worden niet geschreven voor promotiedoeleinden en zijn niet gebaseerd op professionele kennis of handelingen. Ik doe natuurlijk wel mijn uiterste best en ik ben uiterst zorgvuldig in mijn research en gebruik van bronnen.

Auteursrecht en externe bronnen

De inhoud van vanthuys.nl, inclusief de afbeeldingen en video’s, is eigendom van VanThuys tenzij anders vermeld. Niets mag zonder toestemming worden gebruikt of gekopieerd. VanThuys maakt gebruik van externe bronnen voor research en fotografie. Ik ben zeer zorgvuldig in het vermelden van de bronnen, maar mocht dit toch ergens niet goed zijn gegaan dan hoor ik dat graag en kan je contact opnemen via info@vanthuys.nl.