Nieuw verkooppunt: Heerlijkheid Linde

#samenwerken #samensterker #passie #aandacht

GESCHREVEN DOOR:

Boy

LEESTIJD:

Ongeveer 1,5e minuut ofzo

GEPLAATST OP:

6 april 2023

Sanne en Christian runnen een biologische stadsboerderij in Schalkhaar, onder de rook van Deventer. Heerlijkheid Linde heet dit wel hele mooie plekje. En een bedrijvig plekje. Zo maken ze vers ijs, kan je er wat eten en drinken, is er een terras, geven ze rondleidingen, je kan er vergaderen, er is een boomgaard… En dan vergeet ik vast nog wel het nodige… Ik wil me nergens mee bemoeien maar als ik jullie was zou ik een kijkje gaan nemen daar!!

O ja, schiet me toch nog iets te binnen. Ze hebben er ook een winkel vol met lekkere dingen. Waaronder vanaf vandaag VanThuys pindakaas. Chef is in zijn nopjes! Holladiejee!!

Verkooppunt plus 1: Heerlijkheid Linde in Heerde.

#nieuwverkooppunt #vanthuys #pindakaas

Meer informatie over Heerlijkheid Linde? Klik!

Wil je weten waar je VanThuys pindakaas nog meer kan vinden? Klik!