Nieuw afhaalpunt! Semmelink Koffie Thee Schenkerij in Lochem

#samenwerken #samensterker #passie #aandacht

GESCHREVEN DOOR:

Boy

LEESTIJD:

Ongeveer 2 minuten

GEPLAATST OP:

18 augustus 2021

Yes!!! Ik ben een trotse chef! Ik ga jullie namelijk vertellen dat het eerste VanThuys afhaalpunt een feit is! Jaja! Je leest het goed!!

VanThuys is al een tijdje goede vrienden met Semmelink Koffie Thee Schenkerij en vanaf vandaag werken we ook “echt” samen. Nogmaals, tot u spreekt een trotse chef!

Hoe het werkt is best simpel. Je doet je bestelling in de Webwinkel van VanThuys. Tijdens het afrekenen kan je kiezen om af te halen bij Semmelink. Nadat de bestelling is voltooid gaat Chef P. aan de slag en zorgt dat de bestelling bij Semmelink terecht komt. Als het zover is krijg je een e-mail en kan je de bestelling ophalen. Het is dan wel belangrijk dat je je bestelnummer en adres bij de hand hebt.

Drikus en zijn team hebben veel verstand van koffie en thee maar iets minder van pindakaas. Mocht je dus vragen hebben over je bestelling, de pindakaas of wat dan ook kan je die gewoon aan mij, Chef pindakaas, stellen.

Niet geheel onbelangrijk, de Schenkerij is geopend op dinsdag tot en met vrijdag van 09:00 tot 18:00 uur en op zaterdag van 09:00 tot 17:00 uur.

En als je dan toch bij Semmelink bent zou ik het nuttige met het aangename combineren… #lekkerekoffie #thee #enanderelekkernijen. Meer info over Semmelink Koffie Thee Schenkerij? Klik!

Ik zeg…bestellen (en afhalen) maar :)