En dan gaat het ineens hard

#pindakaas #trots #dromennajagen

GESCHREVEN DOOR:

Boy

LEESTIJD:

Ongeveer 5 minuten

GEPLAATST OP:

19 november 2020

Na een tweetal weken van vooral “achter de schermen” werken aan VanThuys pindakaas mag ik deze week mijn eerste 2 prijsvoorstellen schrijven voor misschien wel 2 toekomstige klanten van VanThuys. Man wat tof! En ook best trots kan ik u zeggen!

Maar er is meer nieuws. Jazeker. Met hulp van de Vrienden van VanThuys zijn de eerste flinke investeringen in “De Malerij” gedaan, de productielocatie van VanThuys.

In mijn zoektocht naar lokale en zo duurzaam mogelijke leveranciers kan ik nu ook keuzes maken. Waarom lokaal? Samen sta je sterker en samenwerken loont. Zeker als kleine lokale onderneming.

De webshop begint vorm te krijgen. Betaal- en verzendpartners zijn gekozen en daarnaast ben ik druk bezig om de puntjes op de i te zetten voor alle processen en protocollen die beschreven én nageleefd moeten worden.

En dat allemaal voor een potje pindakaas, zonder ellende. Je moet het maar leuk vinden ;)