Een tollend hoofd

#bzzzzz #stappenvooruit #supertof

GESCHREVEN DOOR:

Boy

LEESTIJD:

Ongeveer 5 minuten

GEPLAATST OP:

28 oktober 2020

Bzzzzzzz…. Horen jullie dat ook? Nee dat kan eigenlijk niet want dat is mijn hoofd dat aan het tollen is.

Hoe dat zo? Nou, dat zal ik je vertellen. 3 weken terug heb ik besloten mijn hobby uit de hand te laten lopen. VanThuys Pindakaas, zonder ellende. Om een vliegende start te maken met VanThuys ben ik 2 weken geleden een crowdfunding actie begonnen, de Vrienden van VanThuys. Vorige week heb ik een persoonlijk bericht geplaatst op LinkedIn om ook daar te vertellen dat ik deze stap aan het zetten ben.

Resultaat: het bericht is meer dan 3000 keer bekeken, ik krijg reacties via Messenger, Instagram, LinkedIn, Whatsapp enzovoort. En daarbij melden zich ook steeds meer Vrienden aan.

En ik kan niet omschrijven wat voor gevoel het mij geeft dat bekenden maar ook niet bekenden willen bijdragen aan mijn droom. Supertof? Ja! Enorme waardering? Ja! Hier spreekt een gezegend mensch :)

Binnen een week hebben de Vrienden er voor gezorgd dat ik de eerste stappen kan zetten richting een professionele “productie” van VanThuys pindakaas en daarmee mijn bijdrage kan doen aan een vitalere, gezondere en duurzame samenleving.