Laatst bijgewerkt: 8 oktober 2020

Rechten

Er kunnen geen rechten ontleend worden aan de inhoud van vanthuys.nl. VanThuys is niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade als gevolg van het gebruik van vanthuys.nl of de informatie op vanthuys.nl.

Reviews en blogberichten

Op vanthuys.nl lees je regelmatig reviews en blogberichten. Wij beschrijven onze eerlijke mening in onze reviews en blogberichten. Deze mening kan kritisch zijn maar het is nooit de bedoeling schade in welke vorm dan ook aan te richten. Onze reviews en blogs worden louter geschreven uit onze passie voor voeding en worden niet geschreven voor promotiedoeleinden en zijn niet gebaseerd op professionele kennis of handelingen. Wij doen natuurlijk wel ons uiterste best en zijn uiterst zorgvuldig in ons research en gebruik van bronnen.

Auteursrecht en externe bronnen

De inhoud van vanthuys.nl, inclusief de afbeeldingen en video’s, is eigendom van VanThuys tenzij anders vermeld. Niets mag zonder toestemming worden gebruikt of gekopieerd. VanThuys maakt gebruik van externe bronnen voor research en fotografie. We zijn zeer zorgvuldig in het vermelden van de bronnen, maar mocht dit toch ergens niet goed zijn gegaan dan horen we dat graag en kan je contact opnemen via info@vanthuys.nl.