window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-180122328-1');
VanThuys2021-10-25T07:55:22+00:00

Snel naar: Wie | Wat | Hoe | Vragen | Samenwerken

VanThuys is naast een wel héél mooi en lekker (aldus ondergetekende) stel pindakazen ook mijn bijdrage aan een bewuste, transparante én eerlijke samenleving. Jaja… Zware kost hè! Maar wel erg belangrijk! Alle VanThuys pindakazen worden met aandacht gemaakt en bevatten geen ellende. Geen toegevoegde suikers, geen palmolie en geen conserveringsmiddelen. Alleen droog geroosterde en duurzaam geteelde pinda’s  en eventueel wat heerlijke kruiden of smaakmakers. VanThuys pindakaas, pindakaas zonder ellende!

– Boy Bouwmeester | Chef pindakaas

Boy, is de naam. Chef pindakaas bij VanThuys
Lees meer
Zonder ellende!

De

van VanThuys

Zoveel mogelijk droog geroosterde en van duurzame teelt afkomstige pinda’s per pot. Géén toegevoegde suikers, géén palmolie, géén conserveringsmiddelen, géén stabilisatoren en andere toevoegingen die je niet uit kan spreken of beginnen met een E…. Zonder ellende, met aandacht gemaakt.

Bekijk (en bestel) hier de VanThuys pindakazen!

#mooistelhoor #lekkersmeren

Het proces

Hoe wordt de

van VanThuys gemaakt?

  • Een pot vol Argentijnse Runner pinda’s wordt droog geroosterd

  • De droog geroosterde pinda’s worden gemalen tot een smeuïge en lobbige substantie

  • Eventuele kruidenmixen en smaakmakers worden handmatig door de nog lauwwarme substantie geroerd…

  • De pot wordt gesteriliseerd en daarna gevuld met de gemalen pinda die we inmiddels pindakaas mogen noemen…

  • Na het vullen wordt de deksel op de pot gedraaid

  • De pindakaas is nu bijna klaar…

  • …echt waar hoor…

  • De etiketten worden uitgeprint en op de pot geplakt door Chef Pindakaas…

  • En…. Klaar, done, fertig! Weer zo’n lekkere pot pure pindakaas gereed voor vertrek.

Bekijk (en bestel) hier de VanThuys pindakazen!

Vragen?

Vragen aan VanThuys?

Misschien vind je hier je antwoord? En anders mag je altijd contact opnemen met Chef pindakaas.

Wanneer is mijn pot pindakaas klaar?2021-01-02T17:45:22+00:00

Nadat jij jouw pot pindakaas hebt besteld gaat Chef pindakaas aan de slag, elke bestelde pot pindakaas wordt met de hand gemaakt. Er is geen voorraad want ik wil een zo vers mogelijke pindakaas aanbieden, wel zo lekker. Om de kwaliteit te kunnen bewaren en bewaken is de productietijd (onder normale omstandigheden) voor een bestelling 5 werkdagen nadat de betaling is ontvangen.

Bezorging met de Potbode is mogelijk, binnen Lochem gratis, rondom (20km) Lochem kost dat €2,95 en daarbuiten €6,95. Binnen en rondom Lochem stapt de Potbode op de dinsdagavond op de fiets, of start hij de benenwagen. Afhalen kan op dinsdag- en donderdagavond tussen 19:00 en 20:00 uur, volledig gratis.  In overleg met de chef is een andere tijd ook mogelijk.

Vragen? Neem gerust contact op!

Zelfde pindakaas maar verschillende smaak?2020-12-08T15:48:01+00:00

De daadwerkelijke potten zijn wel hetzelfde. De ene pindakaas kan wel net wat anders smaken dan de andere. Elk potje wordt namelijk apart met de hand gemaakt en hierdoor (ondanks dat Chef pindakaas werkt als een machine) kan het voorkomen dat de smaak verschilt. Gelukkig is VanThuys pindakaas altijd lekker, aldus Chef pindakaas himself… (mocht je daar trouwens een andere mening over hebben, dan hoor ik dat heel graag!)

#allesvoorgelukkigeklanten

Hey Chef! Welke pinda gebruik jij eigenlijk in die pindakaas van je?2020-12-24T17:45:50+00:00

Goede vraag! De ene pinda is namelijk de andere niet 🙂

Ik heb er daarom een stukje over geschreven, klik hier om te lezen waarom ik kies voor de Argentijnse Runner pinda.

Mijn pot is leeg… kan ik hem weer inleveren??2021-04-29T12:39:53+00:00

Een lege pot is goed te gebruiken om bijvoorbeeld schroeven, spijkers en moeren in te bewaren. Sommige gebruiken een lege pot als frisdrankglas. Je kan een pot ook in de glasbak gooien… maar als je toch naar de glasbak moet mag je hem ook inleveren bij Chef pindakaas. Neem hem mee bij het afhalen van je nieuwe bestelling of geef de pot mee aan de Potbode. En het mooiste is, je hoeft de pot niet eens af te wassen! #recyclen

Is pindakaas gezond?2020-12-08T16:03:59+00:00

Pindakaas is heel erg lekker, zeker die van VanThuys! Maar is pindakaas ook gezond? Ja! Pindakaas levert eiwittenonverzadigde vetzurenvezels en veel belangrijke andere voedingsstoffen. Natuurlijk is pindakaas óók calorierijk dus geniet maar met mate. En niet geheel onbelangrijk, de VanThuys pindakaas bevat geen ellende. Géén toegevoegde suikers, géén palmolie, géén conserveringsmiddelen, géén stabilisatoren. Een pot vol goede kwaliteit droog geroosterde gemalen pinda’s! De VanThuys pindakaas past dus prima binnen de welbekende Schijf van Vijf 🙂

Wil je weten wat het Voedingscentrum zegt over pindakaas? Klik hier

Die VanThuys pindakaas, daar heb ik wel een mening over. Kan ik mijn mening ergens heen sturen?2020-12-08T16:15:42+00:00

Ja graag! Chef pindakaas is altijd benieuwd naar meningen over zijn pindakazen. Positieve én minder positieve (of misschien wel negatieve) meningen zijn van harte welkom. Via het contactformulier kan je mij een e-mail sturen met daarin je (on)gezouten mening. Alvast bedankt hè.

Ik wil graag samenwerken of verkooppunt worden, kan dat?2021-01-02T17:29:02+00:00

Natuurlijk! Samen sterker door samen te werken. En wie wil er nou niet een lekkere handgemaakte pindakaas zonder ellende verkopen 😉

Chef pindakaas is ook Chef zakelijk, stuur me een e-mail (liefst met je telefoonnummer) voor de mogelijkheden.

Kan ik mijn pot pindakaas ruilen?2020-11-24T10:11:08+00:00

Nee, dat kan niet. Het is na levering namelijk onmogelijk voor mij om vast te stellen dat jij als koper op een hygiënische manier met de pindakaas bent omgegaan. Maar in het geval je iets verkeerds hebt besteld, hebt ontvangen of ontevreden bent over de pindakaas is er altijd een oplossing mogelijk. Bel dan met Chef pindakaas (06 43 02 9519) of stuur me een e-mail, dan komt het helemaal goed.

#gelukkigeklantenzijndebesteklanten

Huh? Er staat een laagje olie op mijn pindakaas…2020-11-24T09:59:36+00:00

Dat is inderdaad goed mogelijk, zeker bij hogere temperaturen. Omdat er geen ellende (zoals stabilisatoren) aan de pindakaas wordt toegevoegd. Maar vrees niet, pak een schone lepel of mes, roer de pindakaas goed door en smeren maar weer.

Die pindakaas zonder ellende, bezorg je die ook?2021-10-19T11:28:04+00:00

Zeker! En nu wil je waarschijnlijk ook weten of daar kosten aan verbonden zijn. Logisch!

Dat ligt er helemaal aan waar je woont en wat je wil. Als je binnen de stad Lochem woont betaal je geen bezorgkosten. Dan stapt de Potbode op de fiets of start hij de benenwagen om de bestelling te bezorgen. Als je net (lees: binnen een straal van 20 kilometer) buiten Lochem woont stapt de Potbode op de brommer, of in de auto, en kost de bezorging €2,95. Woon je nog iets verder weg maakt de Potbode er een pakket van. Het kost €6,50 om dat pakket te bezorgen.

Het is ook mogelijk de pindakaas af te halen. Daar zijn geen kosten aan verbonden en met een beetje mazzel krijg je er nog een gratis praatje met Chef pindakaas bij, als hij niet druk is met het maken van pindakazen dan! Afhalen kan op verschillende punten, tijdens het bestellen kan je kiezen op welk afhaalpunt jij jouw bestelling af wil halen.

Heeft VanThuys een klachtenafdeling?2021-01-02T17:28:00+00:00

Klachten zijn er om opgelost te worden. Ik wil natuurlijk alleen maar tevreden en blije klanten bij VanThuys, en dat meen ik oprecht. Heb je een klacht? Dat vind ik erg vervelend, stuur me een e-mail (liefst met je telefoonnummer) zodat ik een oplossing kan bieden. Dank je wel alvast!

Niet dat het nodig is maar kan ik de pindakaas lang bewaren?2020-12-06T17:50:31+00:00

VanThuys pindakaas is lang houdbaar, volgens de richtlijnen van het Voedingscentrum zelfs tot een jaar. Ik hou zelf een minimale houdbaarheid van 6 maanden aan (niet dat je ooit zo lang over een pot gaat doen natuurlijk). De houdbaarheid staat altijd beschreven bij een product, zowel in de webwinkel als op het etiket.

Ik adviseer in alle gevallen om de pindakaas op een koele, donkere plek te bewaren en af een toe een lief woordje toe te fluisteren. En niet met een vies mes, of ander vies keukengereedschap in de pot roeren hè!

Ik wil graag contact opnemen met VanThuys, kan dat?2021-10-19T10:22:21+00:00

Jazeker!

Mailen? -> info@vanthuys.nl

Contactformulier? -> https://www.vanthuys.nl/contact/

Whatsappen? -> 085 06 05 757

O ja, mocht je het willen weten: het VanThuys KvK nummer is: 80687180 en het VanThuys BTW-iD is NL003474683B47. Bankrekeningnummer? Niet geheel onbelangrijk: NL33RABO0360412467.

Samen sterker!

Samen sterker!

Ik geloof in samenwerken. Ik geloof er ook in dat we het elkaar makkelijker moeten maken, niet moeilijker. Ik geloof ook dat wie goed doet, goed ontmoet! Mooi hè, daar word ik nou gelukkig van!

Samenwerken, samen sterker. Hoe? Dat kan op allerlei manieren.

Ben jij benieuwd hoe jij samen kan werken met VanThuys? Ik ook! Als je me een e-mail stuurt met jouw naam, telefoonnummer en e-mailadres neem ik snel contact met je op.

#samensterker #samenwerkenisleuk

Titel